Gastenboek.

Hier het Gastenboek van adem-noot

Ons Gastenboek.

Even de spelregels voor onze babbelbox, de eerste keer dat u in het gastenboek schrijft zult u niet meteen uw bijdrage zien verschijnen dat heeft met het volgende te maken.

Om ongenode gasten te weren kijkt de webmaster altijd even wie er schrijft in ons gastenboek en als het goede vrienden zijn wordt uw bijdrage doorgelaten en dan zullen uw volgende bijdragen meteen verschijnen in onze babbelbox. Dus de eerste keer dat u schrijft niet in paniek raken dan moet de webmaster even zijn hand over zijn hart halen om te beslissen of het om goed volk gaat…..dus u bent op de hoogte en nu gewoon lekker babbelen ….

Wij hopen dat u allemaal met dezelfde drive hier van alles neer tikt wat u aan anderen wilt vertellen. Wij rekenen op uw sportiviteit dat we netjes blijven en tikken met respect !

Veel plezier … !

5 antwoorden op “Gastenboek.”

 1. Hallo ,gefeliciteerd met jullie nieuwe naam,moest ff wennen maar dat lukt al aardig.
  ik vond het leuk om erbij te zijn bij de lancering van adem-noot.
  Blijf jullie zoveel mogelijk volgen.
  Blijf plezier houden.
  groetjes Annemie

 2. Het eerste optreden met de nieuwe naam,De Rietschoot in Koedijk had de primeur,jammer van de kleine opkomst maar we hebben heerlijk gezongen.

 3. Een nieuwe naam een nieuwe start ?
  Nee tuurlijk niet . We gaan gewoon door met waar we bezig waren!
  Lekker zingen en zorgen dat we nog beter worden!
  En die gezelligheid vasthouden waar we ons allemaal prettig bij voelen……

 4. Mag ik als eerste een reactie geven op de nieuwe website Rob. Ik vind het hem hele duidelijke en strak. Ik wens het koor heel veel succes en plezier in de toekomst en ik zal jullie ook blijven volgen.
  Met vriendelijke groeten,
  Henk Lenselink

 5. Lieve aardige zangers en zingers van http://www.adem-noot.nl als onbezoldigd webmaster van uw koor wil ik maar al te graag de spits afbijten in het onderdeel gastenboek. Ik wens jullie een machtig mooie tijd toe met de nieuwe naam adem-noot.
  Met zo’n dirigent en zoveel passie van het hele koor gaat de toekomst er best heel mooi uit zien…..van mij veel SuC6.

  gr. Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *