Nagenieten van Cantando in Coro….

Leuke berichten en lovende kritieken van leden van de koren en van de genieters in de zaal van de blinkerd. Het was zondagmiddag 14 april in de grote zaal van het Schoorlse theater De Blinkerd een prachtig muziekfeest waar iedereen zijn stinkende best op heeft gedaan.

Natuurlijk kan goed altijd beter maar we hebben geoefend en gepresteerd naar behoren. Wij zijn trots op onze dirigent Giancarlo Romita die ons heeft gebracht waar we nu staan en we hopen dat we nog verder komen.

Kortom het is achter de rug en we gaan weer door met oefenen voor de volgende periode. Wel willen we iedereen bedanken voor de inzet en de vrolijke gezichten op de bühne en zeker tijdens de after party met de band Keep on Rocking.

Nu kunnen we nog nagenieten van de video en de foto’s …..

Link naar de 500 foto’s >> https://robduin.smugmug.com/Singers-en…/Ruw-cantando-14apr19

Namens ons nogmaals dank voor jullie inzet.

Deze foto in high-res. kunt u gratis downloaden.

Info om foto te downloaden >> klik op de foto en als die foto opent dan moet u die foto opslaan foto is 3.5 mb.

Giancarlo Romita…..onze dirigent…
Joop …..onze spreekstalmeester…voor deze middag…

 

Eén antwoord op “Nagenieten van Cantando in Coro….”

  1. Het was een genoegen om met jullie samen dit te organiseren en niet te vergeten samen te zingen??

Reacties zijn gesloten.