adem-noot als nieuwe naam gelanceerd !

In de altijd gezellige zaal Meereboer was het een echt feest…..Wij twaalf en halfjaar koor en het koor een nieuwe naam…..adem-noot. Bij de onthulling  van ons logo door onze dirigent Ciancarlo Romita kregen we applaus en heel veel complimenten. En we gaan er weer voor ….we zullen knokken en oefenen om onze kwaliteit hoog te houden. En dat kan niet zonder plezier…..wat hebben we op deze jubileumavond in het Oudorpse gezongen en gedanst.

Ons feest werd opgeleukt door ons collega koor “Retrokoor” met dirigent Henk Bakker uit Schagen…Chapeau ! En het bal na werd verzorgd door Stef Hazelager wat een kanjer van een entertainer …..die man kan werkelijk echt een feesie bouwen. We willen iedereen bedanken die in grote en kleine mate heeft bijgedragen tot het laten slagen van dit 121/2 jarig jubileum……jullie waren echt TOP !

Kortom we staan in the Picture en op instagram en op www en Facebook.
Twaalf en half jaar Jubileum – adem-noot

Slået op af weneninholland.nl i Søndag den 3. februar 2019
Weneninholland is vandaag omgedoopt tot adem-noot
adem-noot kan zingen en feest maken #ddww

De after party was ook perfect en werd muzikaal omlijst door Stef Haazelager …De beentjes gingen van de vloer en de kelen waren gesmeerd dus zingen was een makkie… adem-noot….is in de vaart der volkeren gebracht …Veel Suc6

Slået op af weneninholland.nl i Søndag den 3. februar 2019
Bloed Zweet en Tranen……